فیشورسیلانت


فیشور سیلنت (شیار پوش): اولین دندان دایمی کودکان در حدود ۶-۷ سالگی در انتهای دهان و بدون اینکه هیچ دندان شیری بیافتد رویش میابد. این دندان آسیاب معمولا در سطح جونده شیارهای بسیار عمیقی دارد که عمق این شیارها توسط مسواک قابل تمیز شدن نمیباشد و این مساله باعث میشود که این دندان دایمی خیلی زود از عمق شیار سطح جونده دچار پوسیدگی گردد. در درمان فیشورسیلنت این شیارهای عمیق با مواد همرنگ دندان پر میشود تا امکان پوسیدگی از عمق شیار برطرف گردد البته لازم به ذکر است که فیشور سیلنت احتمال پوسیده شدن دندان را بسیار کاهش میدهد ولی باید به خاطر داشته باشیم که معاینات دوره ای ۶ ماه یکبار برای ارزیابی فیشور سیلنتها و سایر دندانها همچنان بسیار مهم میباشد.


لزوم انجام خدمات پیشگیری و اهمیت آن نسبت به درمان بیماری از هیچکس پوشیده نیست در این رابطه و در این حیطه بهداشت دهان و دندان به دلیل مشکلات درمانی و گاهی اوقات غیر قابل برگشت بودن سلامت عضو ، پیشگیری از اهمیت زیادی بر خوردار است . دندانها هم مانند دیگر اعضای بدن نیاز به پیشگیری دارند . با صرف هزینه اندک نسبت به درمان میتوان دندانها را نسبت بهپوسیدگی مقاوم کرد . لذا اجرای طرحهای پیشگیری از پوسیدگی دندان بطور خاص حائز اهمیت بوده و در این میان فیشور سیلانت یا شیار بندی که بطور موثری زمینه پوسیدگی را از بین می برد اثر زیادی بر کنترل پوسیدگی خواهد داشت .
خدمات دندانپزشکی پرتومهر


ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 دیدگاه برای “فیشورسیلانت”

  1. سلام و خسته نباشید. با توجه به توضیحاتی که دادید، آیا فیشور سیلنت برای همه کودکان مناسب است یا شرایط خاصی برای انجام آن وجود دارد؟ تشکر از مقاله آموزشی.

  2. بزرگمهر میرزاده

    ممنون از اطلاعات مفیدتان. آیا مواد استفاده شده در فیشور سیلنت، احتمال بروز حساسیت در کودکان را دارد؟ لطفاً توضیحات بیشتری در این باره ارائه دهید. موفق باشید.

  3. انوشه ظریف

    سلام. توضیحات شما در مورد اهمیت پیشگیری بسیار جامع بود. لطفاً بفرمایید هزینه انجام فیشور سیلنت معمولاً چقدر است؟ آیا بیمه‌ها این هزینه را پوشش می‌دهند؟

  4. لیلا پارسا

    با تشکر از مطالب ارزشمند. اجرای فیشور سیلنت به چه شیوه‌ای انجام می‌شود و چه مدت زمان طول می‌کشد تا به نتیجه مطلوب برسیم؟ ممنون از راهنمایی‌های شما.

  5. فرنیا حیاتی

    سلام و سپاس از مطلب آموزشی شما. آیا فیشور سیلنت می‌تواند جایگزین مناسبی برای پرکردن دندان‌های پوسیده در کودکان باشد یا هدف اصلی آن پیشگیری است؟

  6. دانا رجایی

    خیلی ممنون از توضیحات شما. اگر فیشور سیلنت به مرور زمان از بین برود، چه اقداماتی باید انجام داد؟ آیا لازم است هر چند سال یکبار آن‌ها را تجدید کنیم؟

  7. دولت مرتضوی

    از اطلاعات ارائه شده سپاسگزارم. آیا برای اجرای فیشور سیلنت نیاز به بی‌حسی موضعی است یا فرایند بدون درد و ناراحتی خواهد بود؟ لطفاً توضیح دهید.

  8. سوگلی آشتیانی

    سلام و وقت بخیر. هدف از فیشور سیلنت افزایش مقاومت دندان‌ها در برابر پوسیدگی است. آیا این فرایند قبل از رشد کامل دندان‌های دائمی قابل اجراست؟

  9. سلیمه فرهنگ

    با تشکر از محتوای عالی. آیا پس از اجرای فیشور سیلنت نیاز به مسواک زدن یا استفاده از دهانشویه خاصی است یا روال معمولی بهداشت دهان ادامه دارد؟

  10. سلام و خدا قوت. آیا فیشور سیلنت در مورد سایر دندان‌های دائمی به غیر از دندان‌های آسیاب نیز اجرا می‌شود یا فقط برای دندان‌های خاصی است؟ توضیحات بیشتری لطفاً.

اسکرول به بالا
Call Now Button